Yannick Van Puymbroeck

De wedergeboorten

THEATER
JONGE MAKERS

Tickets

“Mijn lichaam leek uit een ander tijdperk te stammen en het was helaas niet inwisselbaar. De termijn van de garantie was al lang verstreken, en, toen ik er goed over nadacht, kon ik me niet herinneren wanneer ik dit lichaam ooit besteld had, laat staan waar ik het bestelbonnetje gelaten had.”

Een zelfmoordepidemie waart door Thebe. Om komaf te maken met die plaag, vaardigt de extreemrechtse burgemeester van de stad een decreet uit dat zelfmoord strafbaar maakt. Elke inwoner staat onder verdenking en dient zich ogenblikkelijk op het commissariaat van District Styx aan te melden. Zo ook de lokale societyprinses Antigone. Maar die wordt eigenlijk dringend in een televisiestudio verwacht…

De wedergeboorten is een voorstelling waarin Antigone, Romeo & Julia en Godot met tak en wortel uit hun comfortzone worden geplukt en door de auteur zonder mededogen in het groteske 2017 worden gedropt. Manou Kersting en Eva Schram incarneren die iconische personages uit de theatergeschiedenis, Geneviève Lagravière vertolkt De Dood. Frederik Van de Moortel creëert de originele soundtrack en Oscar Van der Put staat in voor het lichtontwerp. De voorstelling is het professionele debuut van theatermaker, schrijver en regisseur Yannick Van Puymbroeck (1989).

Try-out op 20 september | première op 21 septemberFlyer De wedergeboorten.jpg

Over frederikvandemoortel

Composer/Sound Designer at Sakuran

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s