SELECTIE THEATERFESTIVAL 2015

  
Stef Lernous/Abattoir Fermé/NONA & Cultuurcentrum Mechelen

Colossus

Tekst en regie: Stef Lernous | Spel: Tine Van den Wyngaert, Kirsten Pieters, Chiel van Berkel, Linda Lugtenborg, Darya Gantura, Dominique Van Malder, Eva Schram, Steve Geerts, Louis van der Waal, Annica Muller, Femke Platteau, Lobke Leirens, Michèle Even en Sander Geudens Muziek: Kreng, Jorunn Bauweraerts en Wim De Busser | Regie-assistentie: Maja Westerveld | Kostuum: Margerita Sanders | Kostuumteam: Amber De Saeger, Carmen Schabracq, Elisabeth Michiels, Nathalie Aerts, Rosa Schützendorf | Decorontwerp: Sven Van Kuijk en Stef Lernous | Decorteam: Fabian Luyten, Freek Van den Bergh, Lies Van Loock, Luc Derkinderen, Lunia Gigase | Techniek: An De Hondt, Ann Van Genechten, Milan Van Doren, ploeg Cultuurcentrum Mechelen | Productieleiding: Nathalie Tabury | Productieteam: Alessandra Soetarto, Chanel Selleslach, Gudrun Ghesquière, Lennerd Carrein, Lien De Trogh, Myrthe Douma en Rita De Grandi | Standby barok-connaisseur par excellence: Karel Vanhaesebrouck | Fotografie: Stef Lernous | Zakelijke leiding: Nick Kaldunski | Een coproductie van Abattoir Fermé, NONA en Cultuurcentrum Mechelen.

Foto: Stef Lernous

Tekst / Theater

Over frederikvandemoortel

Composer/Sound Designer at Sakuran

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s